Testezi salteaua 100 zile și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Tip produs

Vezi toate (8)

Material

Vezi toate (16)

Brand

Vezi toate (13)
Vezi produsele

Vesela de Craciun (103)

Filtrează

Sezonul sărbătorilor este plin de atâtea oportunități de a decora și amenaja casa! De la împodobirea bradului perfect de Crăciun, până la găsirea celei mai minunate coronițe de agățat pe ușă, toate acestea fac parte din tradiție și aduc mai multă bucurie în viața celor ce așteaptă sărbătorile de iarnă. Dar, printre toate decorurile realizate cu grijă, este important să nu trecem cu vederea cea mai importantă parte a tuturor – masa de Crăciun.

Aceasta este centrul activității de sărbători. De la împărtășirea poveștilor în jurul unei cine din ajun până la savurarea unui mic dejun indulgent în dimineața de 25 decembrie, vesela de Crăciun joacă un rol la fel de important precum celelalte decorațiuni.

Cum pregătești masa de Crăiun?


Fie că primești musafiri în vizită, fie că luați masa doar într-un format restrâns, poți să decorezi masa de Crăciun într-o mulțime de feluri. În primul rând alege o paletă cromatică - de la clasica îmbinare a roșului cu verdele până la o reinterpretare modernă folosindu-te nuanțe nude și inserții sclipitoare. Apoi, alege farfuriile de Crăciun și platourile, accesorizează cu paharele și tacâmurile cele mai frumoase și la final așează o coroniță decorativă.

Găsești la Mezoni modele diversificate de farfurii, pahare de Crăciun, boluri sau tăvi cu care poți să creezi o atmosferă specială. Alege dintre modelele elegante, clasice, moderne sau pentru copii!

Top