Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu

Covoare (15659)

Filtrează

Covoare

 

Atunci când îți amenajezi casa, ține minte că frumusețea și căldura acesteia stau în micile detalii. Covoarele pe care le folosești pot schimba aspectul întregii încăperi, oferindu-ți modalități infinite de a crea jocuri de texturi și culori.

 

Mezoni.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de covoare de calitate, potrivite pentru toate încăperile din casa ta. Dacă ești în căutarea unui covor pentru living sau unul pentru dormitor, ai ajuns exact unde trebuia.

 

Cum să alegi covoarele potrivite pentru casa ta?

 

Atunci când vrei să achiziționezi un covor, ia în considerare câteva aspecte care te vor ajuta în procesul de decizie. În primul rând, gândește-te unde anume vrei să îl poziționezi și ce rol vrei să îndeplinească. Spre exemplu, îți dorești să îl adaugi în bucătărie, unde traficul este mai intens, sau în living, drept o piesă de decor? După ce ai stabilit acest aspect, alocă un buget pentru această achiziție. Astfel vei reduce considerabil lista de căutare.

 

În funcție de nevoile, dar și preferințele tale, hotărăște-te din ce material vrei să fie covorul, ce dimensiune să aibă și ce design se potrivește camerei în care va fi așezat. 

 

Ce avantaje ai dacă utilizezi covoare în casă?

 

Covoarele sunt piese foarte utile în fiecare casă, în special în sezonul rece, deoarece acestea mai protejează picioarele tale și ale celor dragi de suprafața rece a podelei. Dacă ai copii mici, covorul este esențial, mai ales în perioada în care aceștia petrec foarte mult timp pe jos.

 

Nu doar atât, dar covoarele au capacitatea lor de a reține praful sau alte particule, ajutând la menținerea unui aer mai curat în încăpere. În plus, acestea reduc și zgomotele, deoarece pot absorbi sunetele, precum cele de pași.

 

Colorează-ți casa cu ajutorul covoarelor din oferta noastră și bucură-te de design-uri moderne și materiale de calitate. Comandă-ți preferatul iar noi îl vom trimite direct la tine acasă, în siguranță! Același lucru este valabil pentru orice tipuri de textile ai avea nevoie pentru a întregi design-ul casei tale, de la lenjerii de pat la draperii și perdele.

Top