Cumperi acum și plătești la 30 zile, prin PayPo, fără alte costuri (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Dimensiuni

Vezi toate (37)

Culoare

Vezi toate (63)

Material

Vezi toate (10)

Brand

Vezi toate (26)

Rating

Vezi produsele

Paturi si cuverturi (417)

Filtrează

O cuvertură servește atât ca element decorativ care te ajută să creezi stilul camerei, cât și ca protecție pentru pat, menținând așternutul curat mai mult timp. Cuverturile sunt esențiale într-o casă, deoarece îmbină frumusețea și funcționalitatea. Dacă vrei să schimbi rapid stilul, încearcă o cuvertură nouă.

În primul rând, trebuie să stabilești dimensiunile cuverturii. Pentru a face acest lucru, măsoară mai întâi patul. Cuverturile de pat sunt create pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri și dimensiuni de pat.

  • Cuverturi de pat de o persoană - fie pentru un adult sau pentru un copil, cuverturile de pat de o persoană sunt cele mai mici. Pot fi folosite și ca pături, mai ales dacă sunt din bumbac;
  • Cuvertură de pat dublu - sunt cele mai frecvent întâlnite modele;
  • Dacă ai un pat mai mare, vei găsi fără probleme cuvertura ideală.

Când vine vorba de culorile și stilul cuverturii, trebuie luați în considerare doi factori: preferințele personale și stilul camerei. Legat de culori, îți recomandăm să optezi pentru nuanțe și imprimeuri care îți plac, creează o stare de spirit bună, să fie plăcute ochiului și se potrivesc bine cu celelalte elemente din cameră.

Culorile naturale (alb, bej, crem, roz deschis etc.) sunt în general mai plăcute, nu obosesc ochii și emană o atmosferă plăcută și primitoare. Totuși, poți opta pentru culorile puternice, strălucitoare, mai ales dacă le îmbini corespunzător.

Indiferent de dimensiunile patului, stilul și culorile pe care le vrei sau de bugetul tău, mezoni.ro îți pune la dispoziție numeroase variante de cuverturi din care să alegi. Cu un articol de la noi, vei face un design unic al camerei tale!

Top