Sute de mii de produse cu excelent raport design-calitate-preț (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Material

Vezi toate (6)

Stil

Brand

Vezi produsele

Paturi dormitor 140x200 cm (155)

Filtrează

Despre paturile de dimensiune 140x200 cm putem spune că sunt ideale pentru persoanele care doresc să economisească spațiu în dormitorul lor, dar și pentru camerele de oaspeți sau pentru copii. Această dimensiune de pat este suficient de mare pentru a permite o persoană să se întindă confortabil, dar nu este atât de mare încât să ocupe prea mult spațiu în cameră.

 

Paturile de 140x200 cm sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, astfel încât să poți găsi cu ușurință un pat care se potrivește cu decorul dormitorului tău. De la modele simple și elegante, până la modele cu detalii complexe și finisaje de lux, există o gamă largă de opțiuni pentru a alege. În plus, deși aceste paturi sunt mai mici decât cele mai comune dimensiuni, cum ar fi cele de 160x200 cm sau 180x200 cm, ele pot fi, totuși, suficient de spațioase pentru două persoane. Acest lucru face ca paturile de 140x200 cm să fie o alegere excelentă pentru camerele de oaspeți sau pentru dormitoarele de dimensiuni mai mici, unde spațiul este limitat.


În concluzie, paturile de 140x200 cm sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să economisească spațiu în dormitorul lor, dar care nu vor să sacrifice confortul și calitatea somnului. Aceste paturi sunt disponibile pe mezoni.ro într-o varietate de stiluri și modele, astfel încât să poți găsi cu ușurință un pat care se potrivește cu decorul dormitorului tău, iar saltelele de înaltă calitate asigură confortul necesar pentru un somn odihnitor.

Top