Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Tip

Formă

Număr locuri

Interval lungime

Culoare

Vezi toate (134)

Rating

Brand

Vezi toate (14)
Vezi produsele

Canapele stofa (440)

Filtrează

Canapelele din stofa de pe Mezoni sunt o alegere populară pentru cei care caută o piesă de mobilier confortabilă și prietenoasă cu buzunarul. Acestea sunt ideale pentru persoanele care doresc să creeze o atmosferă caldă și primitoare în casa lor.

 

Cei care caută o canapea moale și confortabilă vor fi încântați de canapelele din stofa. Acestea sunt ideale pentru relaxare și se potrivesc perfect pentru o seară de film sau o discuție cu prietenii. Canapelele din stofa oferă o gamă largă de opțiuni de culoare și textură, astfel încât acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu decorul casei. 

 

Canapelele din stofa sunt, de asemenea, o alegere bună pentru cei care caută o soluție de mobilier accesibilă. Acestea sunt mai ieftine decât canapelele din piele sau din alte materiale de lux, astfel încât sunt o opțiune viabilă pentru cei care doresc să-și decoreze casa cu un buget limitat.

 

Deși canapelele din stofa necesită puțin mai multă întreținere decât cele din piele, acestea sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat. În plus, canapelele din stofa sunt mai puțin susceptibile la zgârieturi sau deteriorări, ceea ce le face ideale pentru familiile cu copii și animale de companie.

Top