Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Tip

Formă

Număr locuri

Vezi toate (8)

Interval lungime

Culoare

Vezi toate (50)

Rating

Brand

Vezi produsele

Canapele din material textil (347)

Filtrează

Canapelele din material textil sunt o alegere bună pentru cei care doresc o piesă de mobilier confortabilă și versatilă. Acestea sunt ideale pentru persoanele care caută o canapea pentru a petrece timpul cu familia și prietenii într-un mediu relaxant și primitor. 

 

Canapelele din material textil sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât sunt o alegere ideală pentru cei care doresc să personalizeze aspectul casei lor. În plus, acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri, de la canapelele moderne și elegante la cele tradiționale și confortabile.

 

Cei care caută o canapea ușor de întreținut și curățat vor aprecia canapelele din material textil. Acestea sunt adesea tratate cu soluții pentru a fi rezistente la pete și pot fi curățate cu ușurință cu o soluție de curățare a petelor sau cu apă și săpun. În plus, materialul textil este mai puțin susceptibil la deteriorare decât alte materiale, cum ar fi pielea.


Canapelele din material textil sunt, de asemenea, o alegere bună pentru cei care caută o soluție de mobilier accesibilă. Acestea sunt de obicei mai ieftine decât canapelele din piele sau din alte materiale de lux, astfel încât sunt o opțiune viabilă pentru cei care doresc să-și decoreze casa cu un buget limitat.

Top