Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (19)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Vezi toate (6)

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele din spuma (195)

Filtrează

 

Unul dintre principalele avantaje ale saltelelor din spuma este confortul pe care il ofera. Spuma este un material moale si flexibil, care se adapteaza conturului corpului, oferindu-va o senzatie de imbratisare placuta si sustinere uniforma. Aceasta ajuta la reducerea punctelor de presiune si la eliminarea disconfortului, contribuind la un somn mai odihnitor si relaxant.

 

Un alt beneficiu al saltelelor din spuma Mezoni este capacitatea lor de absorbtie a socurilor si de izolare a miscarilor. Datorita structurii lor elastice, saltelele din spuma reduc transferul miscarilor si absorbia impactului, ceea ce le face o alegere excelenta pentru cupluri sau persoane care impart patul cu un partener. Astfel, miscarile acestora nu va vor deranja somnul, iar voi veti beneficia de un somn linistit si neintrerupt.

 

Saltelele din spuma ofera, de asemenea, o buna ventilatie si reglare a temperaturii. Majoritatea tipurilor de spuma au o structura poroasa, care permite circulatia aerului prin saltea. Acest lucru ajuta la mentinerea unui mediu de somn racoros si uscat, prevenind acumularea de caldura si transpiratie excesiva in timpul noptii.

 

Top