Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Numar piese

Material

Vezi toate (8)

Brand

Vezi toate (31)

Rating

Vezi produsele

Cafetiere, cani si cesti (555)

Filtrează

Cafetiere, căni și cești

 

O cafea delicioasă sau aromele unui ceai fierbinte pot da startul unei dimineți de succes și a unei zile pline de reușite. Dacă ești un iubitor de cafea ori ceai, atunci știi cât de importantă este cana sau ceașca din care îți servești băutura.

 

Cană sau ceașcă de cafea - cum faci alegerea potrivită?

 

Indiferent de forma și mărimea ei, cana este unul dintre cele mai folosite obiecte din bucătărie, fiind ideale pentru băuturile fierbinți precum ceai sau cafea, dar și pentru lapte sau iaurt. Aceasta poate fi considerată și un cadou de casă inspirat, deoarece un astfel de recipient își va găsi mereu utilitatea într-o locuință.

 

Dacă ești băutor de cafea și ai lângă tine persoane cu care să savurezi această licoare, trebuie să investești într-un set de cești de cafea. Atunci când vrei să îți reînnoiești colecția de căni și cești de cafea, ia în considerare materialul din care acestea sunt realizate și dimensiunea acestora, pentru a se potrivi nevoilor tale.

 

Fiecare casă are o proprie colecție de căni și cești, de aceea designul acestora este și el important, deoarece acest aspect poate influența modul în care savurezi băutura. 

 

Cum se servește corect cafeaua?

 

La fel ca orice băutură și în cazul cafelei contează recipientul din care este servită. Așadar, alege o ceașcă de mici dimensiuni pentru momentele în care bei un espresso tare sau o cană mai mare dacă vrei să te răsfeți cu un caffe latte. 

 

Mezoni.ro îți pune la dispoziție numeroase modele de căni și cești de cafea pentru a te bucura de băutura ta favorită. Descoperă toată gama de produse de bucătărie și comandă articolele de care ai nevoie.

Top