Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Vezi toate (6)

Forma

Material

Vezi toate (13)

Numar bucati/set

Imprimeu

Stil

Vezi toate (13)

Brand

Vezi toate (29)

Rating

Vezi produsele

Perne decorative (2827)

Filtrează

Pernele decorative se regăsesc în aproape orice casă și sunt printre cele mai îndrăgite elemente de decor. Pernele decorative reprezintă chiar un mod simplu și ieftin de a schimba aerul într-o încăpere și de a te juca cu texturi și culori diverse. Dacă îți place să aduci mereu ceva nou în casa ta, pentru a anima încăperile, pernele decorative sunt soluția ideală.

Mezoni.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de fețe de pernă sau perne decorative pentru canapea, scaune și șezlonguri. În oferta noastră vei găsi cele mai frumoase perne cu care să îți decorezi scaunele din bucătărie, canapeaua din sufragerie sau șezlongurile din grădină, ce vor aduce un plus de culoare și texturi.

Pe lângă rolul decorativ evident, aceste perne au și un rol practic, acestea oferind suport și sprijin, ajutând în același timp la relaxare și uneori chiar și la somn. Alege niște perne confortabile, pentru ca acestea să-și îndeplinească scopul, iar tu și invitații tăi să vă simțiți cât mai bine.

Ține cont de designul camerei atunci când vrei să adaugi niște perne decorative pe pat sau canapea, însă evită să alegi aceleași culori ce predomină în încăpere. Fețele de pernă sau pernele pentru canapea pot fi chiar elementele centrale, acea pată de culoare ce înveselește atmosfera și ambientul camerei.

Găsește-ți inspirația pe Mezoni.ro și comandă perne decorative de calitate, ce vor scoate în evidență toate trăsăturile casei tale. Profită de prețurile speciale și ofertele noastre zilnice.

Top