Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Tip produs

Vezi toate (6)

Tip

Vezi toate (6)

Material tapițerie

Vezi toate (15)

Stil

Vezi toate (12)

Pentru

Imprimeu

Brand

Vezi toate (31)

Rating

Vezi produsele

Fotolii si taburete (1874)

Filtrează

Un fotoliu sau taburete poate fi un accent de decor foarte plăcut și util într-o încăpere de mici dimensiuni. Dacă livingul tău nu este prea mare, și vrei să ai mai multe locuri pentru ca oaspeții tăi să poată sta jos când vizitează, alege scaun decorativ tip taburete, sau fotoliu extensibil ori fix disponibil pe mezoni.ro.

Lucruri de luat în considerare atunci când achiziționezi un taburete, fotoliu sau un sezlong de living:

  • Modul în care fotoliul sau taburetele ales se potrivește în decorul general al casei - Dacă există deja un stil care a fost stabilit în cameră, încearcă să găsești un fotoliu sau taburete care se potrivește cu acel stil. În schimb, dacă vrei să redecorezi o cameră, alegând un stil diferit, ia în considerare fotolii care ies în evidență prin culorile și designul lor.
  • Următorul lucru care merită luat în considerare atunci când achiziționezi un fotoliu sau taburet este materialul acestuia. La fel ca și designul scaunului decorativ, gândește-te și la materialul din care este făcut. În funcție de cât de utilizate vor fi, este recomandat să te asiguri că sunt realizate dintr-un material rezistent și ușor de curățat.

Tipuri de taburet, sezlong de living și fotolii disponibile pe mezoni.ro

Indiferent de motivul pentru care vrei sa alegi un fotoliu, taburete sau un sezlong pentru living la noi pe site ai o mulțime de opțiuni din care să alegi!

Alege un fotoliu extensibil dacă nu ai spațiu suficient pentru o canapea extensibilă. Acesta nu numai că se va integra bine într-o încăpere de mici dimensiuni, dar va fi și utilă atunci când ai un oaspete ce rămâne peste noapte la tine.

Un taburet simplu sau cu spațiu de depozitare poate fi integrat în orice cameră! Cu un stil discret sau unul aparte, un taburet este întotdeauna un element decorativ apreciat de clienții Mezoni.

Nu în ultimul rând, pe mezoni.ro poți găsi și șezlonguri pentru living. Acestea în combinație cu un lampadar în stil romantic, vor crea o atmosferă elegantă în livingul tău.

Există multe opțiuni pentru scaune decorative în catalogul nostru, așa că aruncă acum o privire pentru a găsi scaunul decorativ potrivit nevoilor tale! Suntem siguri că aici vei putea găsi un produs elegant și funcțional potrivit ție.

Top