Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Vezi toate (7)

Tip

Vezi toate (7)

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele 140x200 (80)

Filtrează

Saltele 140 x 200

 

Alegerea saltelei potrivite este una dintre grijile oricărei persoane care își renovează sau amenajează locuința. Aceasta reprezintă o investiție în sănătatea și confortul tău sau a familiei tale și este o decizie de achiziție ce trebuie luată cu mare atenție.

 

Când vine vorba de amenajarea camerei copilului sau de oaspeți, majoritatea oamenilor aleg paturi de dimensiuni medii, care să nu ocupe un spațiu foarte mare din încăpere. Pentru astfel de camere, cea mai potrivită este salteaua 140x200, care asigură loc suficient pentru odihnă chiar și pentru două persoane.

 

Care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont când cumperi o saltea 140x200?

 

Principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi o saltea de pat sunt gradul de fermitate a acesteia, materialul din care este realizată și poziția de somn preferată a celui care va dormi pe salteaua respectivă.

 

O saltea de 140x200 cm din spumă sau latex se adaptează perfect la forma corpului și distribuie uniform greutatea acestuia, absorbind șocul mișcărilor. Pe de altă parte, cea cu arcuri permite circularea aerului prin saltea, datorită structurii mai deschise, fiind ideală pentru persoanele care transpiră foarte ușor pe timpul nopții.

 

La mezoni.ro facem ca alegerea ta să fie una ușoară și îți punem la dispoziție o varietate de modele de saltele 140x200, pentru ca tu și cei dragi să aveți parte de un somn odihnitor. Optează pentru o saltea ortopedică, antialergenică, din spumă cu memorie sau cu arcuri, în funcție de nevoile și preferințele tale. Profită de prețurile avantajoase și comandă-ți preferata!

Top