Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm
  • Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm
    Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm
  • Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm
    Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm

Saltea Green Future Orange Memory (fresh memo), Ortopedica, Anatomica 140 x 200 cm

Brand Green Future • Cod produs 5010000000386

5 - 13 review-uri

Mărimi disponibile - Ghid măsurare saltea (pdf)

2072 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Alege noua saltea Orange Memory pentru un somn natural și sănătos. Ortopedică și anatomică, oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului și relaxează mușchii.
Salteaua Orange Memory are o structură din poliuretan elastic, memory și materiale de acoperire de calitate.


Se știe că microbii se formează în medii umede. De aceea, salteaua Orange Memory este concepută cu un sistem de aerisire 360 grade pentru menținerea unui mediu uscat în timpul somnului care împiedică formarea de antiacarieni și microbi.
Funcția de aerisire a unei saltele este în mare parte îndeplinită de matlaseul saltelei. Salteaua Orange Memory e proiectată cu un strat generos de vată de 400 gr/ mp pe toate fețele (inclusiv laterale). În plus, am adăugat țesătură 3D pe laterale pentru îmbunătățirea ventilației.
Stratul de 3 cm de spumă Memory reduce punctele de presiune în timpul somnului (umeri, șezut, picioare) și relaxează mușchii în timpul somnului.

Salteaua poate fi folosită pe ambele fețe având fermităti diferite. Partea cu memory este ușor mai moale. Cei care preferă o saltea mai fermă pot folosi partea cu spumă elastică.
Salteaua Orange Memory îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală, menită să faciliteze relaxarea încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sănătoasă. Al treilea rol pe care această saltea îl îndeplinește este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structura saltelei Orange Memory
• 3 cm poliuretan Green Therm Memory HD
• 14 cm poliuretan elastic

Înălțimea saltelei: 20 cm (+/-1 cm)
Mod de ambalare: vidata/roluita

 

Mențiuni
Culoarea benzii 3D de ventilatie poate varia (portocaliu/rosu)

Caracteristici

Dimensiuni 140x200 cm
Înălțime 20 cm
Garantie 3 Ani - Certificat de garanție comercială pentru saltele
Nivel fermitate Dual Confort
Greutate maxima recomandata/persoana - kg 120
Tip Memory

Recomandări de utilizare:
• Salteaua trebuie utilizată pe o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somieră tapițată cu structură de arcuri aerisită. 
• Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
• Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
• Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac) și uscarea cu fierul.
• Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manual cu apă rece.

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top