Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Tip produs

Vezi toate (7)

Numar bucati/set

Material

Vezi toate (8)

Stil

Vezi toate (12)

Brand

Vezi toate (45)

Rating

Vezi produsele

Mobila dormitor (650)

Filtrează

Dormitorul ar trebui să fie locul nostru de refugiu. Locul în care ne putem relaxa și odihni după o zi lungă de muncă. Pe mezoni.ro poți găsi o selecție incredibilă de mobilier pentru dormitor, cum ar fi: comode, dulapuri, paturi, și multe altele.

Transformă dormitorul tău mult visat în realitate cu mobilierul de dormitor disponibil pe mezoni.ro.

De la aspectul popular al mobilierului de dormitor alb, care creează un stil modern, până la seturile de mobilier de dormitor rustic pentru cei care iubesc lemnul în forma sa naturală, la noi pe site poți găsi diferite tipuri de mobilă pentru dormitor.

Din momentul în care ai ales stilul de dormitor preferat, ar trebui să te hotărăști la elementele esențiale de care ai nevoie. În general, clienți Mezoni aleg să cumpere un set de dormitor pentru a se asigura că toate piesele merg împreună. Pentru clienții care doresc să-și creeze propriul stil, la noi pe site poti găsi și piese de mobilier ce se vând separat. Tot ce trebuie să faci este să filtrezi produsele în funcție produsul pe care-l cauți. Pentru un design armonios, asigură-te că mobila pentru dormitor, compusă din piese de mobilier diferite să se potrivească.

Mobilă de dormitor disponibilă pe mezoni.ro

  • Paturi - Patul tău ar trebui să fie punctul focal al dormitorului. La noi pe site poți găsi multe modele de pat, cu sau fără somieră și cu tăblie de lemn sau tapițat.
  • Dulapuri - Dulapul este o piesă de mobilier care poate adăuga mult stil unei camere. Acestea sunt perfecte pentru a păstra rochiile și costumele fără a fi șifonate. Alege un dulap cu un design aparte pentru dormitorul tău.
  • Noptiere - Păstrează totul la îndemână în noptierele de lângă patul tău. În magazinul nostru poți găsi o mare selecție de noptiere, printre care noptiere tradiționale cu sertare sau noptiere cu un design modern și elegant.
  • Seturi mobilier pentru dormitor - Alege un set de mobilier pentru dormitor de la mezoni.ro și bucură-te de un aspect echilibrat în dormitor tău!
  • Masă de toaletă - Masa de toaletă este o piesă de mobilier tot mai căutată în zilele noastre. Indiferent de stilul masei de toaletă dorit, la noi pe site vei putea găsi masa de toaletă potrivită.

Cu o mare selecție de stiluri și finisaje la mobilierul de dormitor, cu siguranță vei găsi piese de mobilier pentru dormitor care se vor potrivi cu stilul tău. Pentru că în orice dormitor este nevoie și de produse de iluminat, îți recomandăm să vezi și veiozele disponibile la noi pe site. Alege să faci cumpărături online de pe mezoni.ro!

Top