Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip

Formă

Material tapițerie

Vezi toate (10)

Interval lungime

Culoare

Vezi toate (117)

Rating

Brand

Vezi toate (12)
Vezi produsele

Canapele 3 locuri (629)

Filtrează

Canapelele de 3 locuri sunt unul dintre cele mai populare tipuri de mobilier pentru livinguri, sufragerii sau camere de zi. Aceste canapele sunt proiectate pentru a găzdui confortabil trei persoane, oferind suficient spațiu pentru relaxare, conversație sau vizionarea televizorului.

 

Canapelele de 3 locuri sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și culori, astfel încât să se potrivească cu orice decor de interior. De asemenea, acestea sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele naturală, piele ecologică, țesături și microfibre, pentru a se potrivi cel mai bine cu stilul și nevoile tale.

 

Oferind un echilibru perfect între confort și funcționalitate, canapelele de 3 locuri sunt ideale pentru familii cu copii sau pentru a găzdui oaspeți. Acestea sunt suficient de spațioase pentru a oferi un somn confortabil, oferind totodată și sprijin și confort atunci când sunt utilizate pentru a sta în poziție verticală.

 

De asemenea, canapelele de 3 locuri sunt durabile și pot fi utilizate timp îndelungat fără să se deterioreze sau să se deterioreze ușor. Acestea sunt ușor de curățat și de întreținut, oferind astfel un mobilier practic și de încredere pentru casa ta.

Top