Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (13)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Inaltime

Proprietăți

Vezi toate (6)

Rating

Brand

Vezi produsele

Toppere saltea (205)

Filtrează

Pentru o protecție practică și un confort sporit, un topper de saltea acționează ca o barieră de protecție între tine și salteaua ta. O saltea superioară oferă un strat suplimentar de confort, astfel încât tu să beneficiezi de un somn cât mai odihnitor. Aruncă o privire la gama noastră de toppere saltele și alege produsul potrivit nevoilor tale astfel încât să îmbunătățești calitatea somnului.

Tipuri de toppere pentru saltele disponibile pe mezoni.ro

Variind în dimensiune și tip, la noi poți găsi cele mai bune toppere pentru saltele.

  • Topper saltea aloe vera - confera un strat de confort suplimentar pentru saltelele sau canapele foarte ferme, reducând disconfortul creat de îmbinările canapelei.
  • Topper saltele eucalipt - aroma capsulelor cu uleiuri esențiale de eucalipt este un excelent stimulent pentru relaxare și eliminarea stresului
  • Topper saltele lavanda - capsulele cu uleiuri esențiale de lavandă ajută la eliminarea stresului și a stărilor de anxietate, fiind recomandate de specialiști și în tratamentul insomniilor și chiar a stărilor de depresie.
  • Topper saltea cu husă detașabilă - fabricată din tricot moale la atingere cu capsulele cu ioni de argint care ajută la eliberarea tensiunilor acumulate în timpul zilei prin disiparea electricității statice.

Cum alegi topperul potrivit pentru salteaua ta

Pe mezoni.ro poți găsi o mulțime de toppere pentru saltea din care să alegi. Ajutându-te să ai un somn cât mai odihnitor, topperele noastre superioare pentru saltea sunt subtile, dar oferă tot confortul de care ai nevoie.

Topperul pentru saltea cu fermitate medie sau moale îți oferă aceleași beneficii ca a unei saltele din spumă cu memorie sau aloe vera fără a fi nevoie să investești mulți bani. Oferind suport suplimentar pentru membre și reducând presiunea asupra articulațiilor, saltelele superioare disponibile la noi pe site permit o poziție mai confortabilă pe tot parcursul nopții.

Dacă îți plac produsele noastre îți recomandăm să vezi husele impermeabile pentru saltele. Ai un buget mai mare? Super! În magazinul nostru poți găsi cele mai bune oferte la saltele astfel încât tu să te bucuri de un somn cât mai odihnitor! Vezi întreaga gama de produse și alege salteaua, topperul de saltea sau husa protecție saltea potrivită nevoilor tale!

Top