Cumperi acum și plătești la 30 zile, prin PayPo, fără alte costuri (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (8)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele fibra de cocos (12)

Filtrează

Saltelele cu fibra de cocos reprezinta o optiune ecologica si naturala pentru un somn sanatos si confortabil. Acestea sunt fabricate utilizand o baza de fibra de cocos, care ofera multiple beneficii pentru cei care le folosesc.

 

Unul dintre avantajele saltelelor cu fibra de cocos consta in proprietatile lor de ventilare si reglare a umiditatii. Fibra de cocos este un material natural poros, care permite o buna circulatie a aerului prin saltea. Acest aspect contribuie la mentinerea unui mediu de somn racoros si uscat, prevenind acumularea de caldura si transpiratie excesiva in timpul noptii.

 

Fibra de cocos este cunoscuta si pentru proprietatile sale antimicrobiene si antialergice. Datorita structurii sale poroase, aceasta nu ofera un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor si a altor alergeni comuni din dormitor. Astfel, saltelele cu fibra de cocos pot fi o alegere excelenta pentru persoanele care sufera de alergii sau astm, contribuind la un mediu de somn mai sanatos.

 

Un alt beneficiu al saltelelor cu fibra de cocos este durabilitatea lor. Fibra de cocos este un material rezistent si durabil, care poate rezista la uzura si deformare in timp. Aceasta inseamna ca saltelele cu fibra de cocos pot oferi un suport constant si o durata de viata mai lunga in comparatie cu alte tipuri de saltele.

 

Top