Taxă de livrare 9,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Tip

Formă

Material tapițerie

Interval lungime

Culoare

Vezi toate (12)

Brand

Vezi produsele

Canapele 6 locuri (15)

Filtrează

Canapelele de 6 locuri de pe Mezoni sunt piese de mobilier spațioase, ideale pentru spații mari și pentru familiile mari care doresc să se bucure de confort și relaxare împreună. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care au un living mare sau pentru spațiile publice precum hotelurile, lounge-urile sau sălile de așteptare.

 

Dacă ai o familie mare sau primești des oaspeți, o canapea de 6 locuri poate fi alegerea ideală pentru a oferi un spațiu confortabil și generos. Acestea sunt potrivite și pentru spațiile de relaxare din birouri sau pentru camerele de hotel, oferind oaspeților tăi un loc confortabil și primitor pentru relaxare.

 

Aceste canapele sunt proiectate pentru a oferi spațiu și confort în timpul relaxării. Pernele moi, spătarul înalt și brațele largi permit utilizatorilor să se întindă și să se relaxeze complet. De asemenea, aceste canapele sunt ideale pentru vizionarea filmelor sau pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii.

 

În plus, canapelele de 6 locuri sunt și o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să economisească spațiu. În loc să achiziționezi mai multe piese separate de mobilier, cum ar fi scaune, fotolii și canapele separate, o canapea de 6 locuri poate fi o opțiune mai practică și mai eficientă din punct de vedere al spațiului.

Top