Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (18)

Greutate maximă recomandată/persoană

Vezi toate (6)

Tip

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele tari (116)

Filtrează

Saltele tari

 

O mare parte din viață o petreci stând în pat, fie dormind, fie relaxându-te, iar o saltea poate influența în mod direct calitatea somnului tău. Așadar, este important să faci alegerea corectă pentru ca tu să te bucuri de odihnă și o viață sănătoasă, fără insomnii.

 

Cui i se potrivește o saltea fermă?

 

Pe piață există numeroase modele de saltele, cu diferite grade de fermitate, potrivite pentru nevoile fiecărei persoane. Saltelele tari sunt menite celor care au o greutate corporală mai mare și care preferă să doarmă pe burtă ori pe spate. Un astfel de model oferă susținerea de care corpul tău are nevoie și menține coloana într-o poziție corectă pe toată durata nopții.

 

De ce este importantă fermitatea saltelei?

 

Fermitatea saltelei are un rol important în ceea ce privește sănătatea coloanei vertebrale, deoarece aceasta îți permite să dormi în poziția corectă, fără a pune presiune pe zona spatelui. Este esențial să știi care este poziția ta preferată de somn, pentru a alege gradul de duritate corect al saltelei. O saltea tare este ideală dacă dormi pe burtă, dar și dacă te confrunți frecvent cu dureri de spate sau suferi de afecțiuni ale sistemului osos.


Dacă vrei să achiziționezi și alte saltele cu diferite grade de fermitate, descoperă întreaga gamă de saltele de pat de pe mezoni.ro și comandă cu încredere modelul de care ai nevoie. Folosește și un topper pentru a-ți proteja salteaua și pentru a-i prelungi astfel durata de viață.

Top