Taxă de livrare 11,99 Lei, la produsele ridicate personal din lockerAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (22)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Inaltime

Vezi toate (11)

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele cu arcuri (125)

Filtrează

Saltelele cu arcuri reprezinta una dintre cele mai populare optiuni de saltele disponibile pe piata. Acestea sunt concepute cu un sistem de arcuri interioare care ofera sustinere, confort si durabilitate.

Unul dintre principalele avantaje ale saltelelor cu arcuri consta in sustinerea pe care o ofera. Arcurile interioare sunt proiectate pentru a oferi o rezistenta optima si un nivel adecvat de fermitate. Aceasta structura permite saltelei sa se adapteze la forma si greutatea corpului, oferind un suport corespunzator pentru coloana vertebrala si zonele sensibile ale corpului.

 

Saltelele cu arcuri asigura, de asemenea, o buna circulatie a aerului. Datorita spatiilor dintre arcuri, aerul circula liber prin saltea, contribuind la mentinerea unei temperaturi optime in timpul somnului. Aceasta previne acumularea de caldura si ajuta la mentinerea unui mediu de somn racoros si confortabil.

 

Durabilitatea este un alt aspect important al saltelelor cu arcuri. Structura solida a arcurilor interioare si a stratului de sustinere confera saltelei o rezistenta sporita in timp. Aceste saltele pot rezista la utilizare indelungata fara a-si pierde forma sau suportul, ceea ce inseamna ca veti beneficia de un somn confortabil si de calitate pe termen lung.

 

Top