Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (27)

Greutate maximă recomandată/persoană

Tip

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele Dual Confort (176)

Filtrează

Saltele Dual Confort

 

Alegerea unei saltele potrivite nevoilor tale este esențială atunci când vrei să ai un somn de calitate. Odihna este extrem de importanta pentru sănătatea ta, iar Mezoni.ro vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție o gamă variată de saltele de calitate, la prețuri accesibile.

 

Ce este o saltea Dual Confort?

 

Saltelele Dual Confort pot fi utilizate pe ambele părți, acestea având grade diferite de fermitate. Astfel, o parte a saltelei are o fermitate ridicată, pe când cealaltă este mai moale. În acest mod, tu te poți bucura atât de susținerea coloanei într-o poziție corectă, cât și de eliminarea tensiunii la nivelul mușchilor, în funcție de nevoile tale. 

 

Descoperă întreaga ofertă de saltele Dual Confort de pe Mezoni.ro și alege-ți preferata.

 

Cum întreții o saltea Dual Confort?

 

Pentru a beneficia cat mai mult timp de o saltea Dual Confort, trebuie să o îngrijești corespunzător. Pentru a împiedica deformarea saltelei, este indicat să o întorci de aproximativ trei sau patru ori pe an, atât de pe o față pe alta, cât și cu partea de jos în sus.

 

De asemenea, aspiră constant salteaua Confort Dual pentru a îndepărta praful, acarienii și alte particule care pot ajunge pe suprafața acesteia. Aerisește salteaua atunci când ai ocazia și schimbă lenjeria de pat des, în special în sezonul cald.

 

Alege perne și pilote din materiale de calitate, care se potrivesc cu saltelele Dual Confort din oferta noastră și bucură-te de un somn bun și liniștit.

Top