Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (9)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Inaltime

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele cu latex (20)

Filtrează

Unul dintre avantajele saltelelor cu latex este capacitatea lor de a se adapta conturului corpului. Latexul este un material elastic si flexibil, care se muleaza perfect pe formele corpului, oferindu-va o sustinere uniforma si un confort optim. Indiferent de pozitia in care dormiti, saltelele cu latex reusesc sa va mentina coloana vertebrala aliniata si sa reduca punctele de presiune, contribuind la eliminarea disconfortului si a durerilor de spate.

 

Un alt beneficiu al saltelelor cu latex este durabilitatea lor. Latexul este un material rezistent la deformare si uzura, ceea ce inseamna ca saltelele cu latex pot mentine forma si sustinerea lor in timp. Acestea pot rezista ani de utilizare fara a se inmuia sau a se deteriora, oferindu-va un somn confortabil si de calitate pe termen lung.

 

Saltelele cu latex sunt, de asemenea, apreciate pentru proprietatile lor antibacteriene si antialergice. Latexul natural are capacitatea de a respinge bacteriile si acarienii, oferindu-va un mediu de somn mai curat si mai sanatos. De asemenea, este o alegere excelenta pentru persoanele cu alergii sau astm, deoarece latexul natural este hiperalergenic si nu contine substante chimice nocive.


Un alt aspect important al saltelelor cu latex este ventilarea si reglarea termica superioara pe care o ofera. Structura celulelor deschise ale latexului permite o circulatie optima a aerului prin saltea, mentinandu-va racorosi si uscati in timpul somnului. Aceasta previne acumularea de caldura si transpiratie excesiva, oferindu-va un mediu de somn confortabil si placut.

Top