Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Programe speciale

Disponibilitate

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Tip

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele de pat 120x190 (38)

Filtrează

O saltea de dimensiunea 120x190cm este suficient de spatioasa pentru a oferi un confort adecvat unei persoane adulte, permitandu-i sa se intinda in voie si sa se odihneasca intr-o pozitie naturala. Cu toate acestea, dimensiunile compacte ale acestei saltele o fac potrivita si pentru spatiile restranse, unde fiecare centimetru conteaza.

 

O caracteristica importanta a saltelelor de 120x190cm este ca sunt usor de integrat in diferite stiluri de amenajare interioara. Indiferent daca iti doresti un decor minimalist, clasic sau modern, poti gasi cu usurinta o saltea potrivita dimensiunii dorite. Acestea sunt disponibile in diverse materiale si niveluri de fermitate, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita optiune in functie de preferintele tale personale.

 

Un alt avantaj al saltelelor de 120x190cm de la Mezoni este ca sunt mai accesibile din punct de vedere financiar in comparatie cu dimensiunile mai mari. Aceasta poate fi o solutie excelenta pentru persoanele care doresc sa investeasca intr-o saltea de calitate, dar care sunt limitate de buget.

 

Este important sa tii cont de faptul ca saltelele trebuie sa fie alese in functie de preferintele individuale si de cerintele specifice ale fiecarei persoane. Unele persoane prefera saltele moi, care se muleaza pe conturul corpului, in timp ce altele prefera saltele mai ferme, care ofera un suport mai bun pentru coloana vertebrala. Este recomandat sa testezi diferite optiuni inainte de a lua o decizie finala.

 

Top