Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu

Decoratiuni (12225)

Filtrează

Când vine vorba de amenajarea unei noi locuințe, trebuie să fii atent chiar și la cel mai mic detaliu, pentru ca întregul design să fie unul modern, elegant și de bun gust. Decorațiunile sunt cele care au un impact major asupra întregului design pentru că pot crea efecte speciale, care să atragă atenția și să încânte privirea oricui. Variantele moderne completează decorul oricărei locuințe. Prin urmare, înainte de a porni căutarea, trebuie să fii atent la câteva aspecte.

Alege-le în funcție de locul în care se amplasează. Unele decorațiuni pentru casă se amplasează pe mobilier, altele pe podea, în vreme ce altele se montează direct pe perete. În categoria celor care se așază pe mobilier includem diverse tipuri de decorațiuni moderne, precum lumânări, vaze cu flori, rame foto sau boluri. Acestea sunt și cele mai comune tipuri de decorațiuni. Însă, pentru a avea o locuință frumos amenajată și cu personalitate, poți alege decorațiuni de lux, cu montaj fie pe perete, fie direct pe podea.

Ține cont de stilul incaperii. Unele obiecte se încadrează perfect în spațiile moderne, motiv pentru care este ideal să optezi pentru decorațiuni de lux. Decoratiunile interioare vintage uimesc prin bogăția formelor, prin accentele și finisajele antichizate, fiind de altfel elemente care te întorc în timp și îți redau nostalgia de altădată.

Totuși, dacă-ți dorești o locuință decorată cu gust și personalitate, aruncă o privire asupra modelelor de pe mezoni.ro. Redă-i locuinței tale viața și atmosfera de „acasă” cu cele mai frumoase decorațiuni!

Top