Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (27)

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele cu memorie (456)

Filtrează

Unul dintre principalele avantaje ale saltelelor cu memorie consta in capacitatea lor de a reduce punctele de presiune. Spuma de memorie se comprima sub greutatea corpului si se adapteaza la formele individuale, eliminand astfel presiunea excesiva asupra anumitor zone ale corpului. Acest aspect ajuta la reducerea disconfortului si a durerilor de spate, precum si la imbunatatirea circulatiei sanguine in timpul somnului.

 

Un alt beneficiu al saltelelor cu memorie este capacitatea lor de a absorbi si de a izola miscarile. Aceasta inseamna ca daca dormiti cu un partener de pat, miscarile sale nu va vor deranja somnul, deoarece salteaua absoarbe si reduce transferul miscarilor. Acest lucru contribuie la crearea unei experiente de somn mai linistitoare si mai putin perturbate.

 

Saltelele cu memorie ofera, de asemenea, o senzatie de confort si relaxare. Spuma de memorie se muleaza perfect pe formele corpului, oferind o senzatie de imbratisare delicata. Aceasta adaptabilitate individuala va permite sa va relaxati complet si sa va eliberati de tensiunea acumulata in timpul zilei, contribuind la un somn mai profund si mai odihnitor.

 

Top