Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu
Filtrează produsele

Tip

Formă

Număr locuri

Material tapițerie

Interval lungime

Culoare

Brand

Rating

Vezi produsele

Canapele si coltare


Meriti o canapea confortabila!

Indiferent de spațiul de care dispui în living, meriți o canapea confortabilă. Vezi gama noastră de canapele și colțare multifuncționale și elegante și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul tău.

Având o gamă variată de țesături și modele, este imposibil să nu găsești canapeaua pe care o cauți. Pentru o experiență cât mai ușoară pe site, îți recomandăm să filtrezi produsele în funcție de nevoile tale; astfel poți alege să vezi doar canapelele care te interesează.

Tipuri de canapele disponibile pe mezoni.ro

Colecția noastră include atât modele de canapele cu două și trei locuri, cât și canapele colțare, atât fixe cât și extensibile. În cazul în care sufrageria are și rolul de dormitor, o canapea extensibilă confortabilă este ceea ce ai nevoie! Aceasta nu numai că arată bine, dar se poate transforma instantaneu într-un loc confortabil de dormit noaptea.

Canapea extensibilă cu 2 locuri - Canapelele extensibile cu două locuri sunt printre cele mai populare tipuri de canapele extensibile. Acestea sunt ideale în spațiile mici, deoarece atunci când sunt sub formă de pat nu ocupă mult spațiu.
Canapea extensibilă cu 3 locuri - O canapea extensibilă cu trei locuri este perfectă pentru spații mai mari, cum ar fi camera de zi sau o bucătărie în plan deschis cu sufrageria. Datorită lungimii lor, acestea funcționează bine pe perete sau ca separator de cameră.
Canapea extensibilă cu ladă - În cazul în care alegi o canapea extensibilă cu ladă, tot ce trebuie să faci este să alegi niște perne și o plapumă (pe care le poți depozita dedesubt atunci când nu sunt utilizate) și ești gata oricând pentru un somn bun.
Canapea extensibilă pe colț - Canapelele extensibile de colț sunt deosebit de utile celor care încearcă să maximizeze spațiul din camera de zi.

Criterii de luat în considerare atunci când alegi o canapea sau un colțar de living:


Atunci când vrei să achiziționezi o canapea, trebuie să iei în considerare atât dimensiunea canapelei cât și dimensiunea când aceasta este extinsă într-un pat.

O canapea extensibilă cu două locuri – este bună pentru spații limitate. Pentru camerele mai mari, se recomandă o canapea extensibilă mare, cum ar fi o canapea extensibilă de 3 persoane.

Pentru a profita la maximum de spațiul pe care îl ai la dispoziție în camera ta, canapelele extensibile sunt o soluție ideală care se potrivește atât adulților cât și copiilor. Dacă tot ești aici te-ar putea interesa și mobilierul de living sau rafturile și bibliotecile potrivite pentru sufragerie. Cumpără canapeaua potrivită nevoilor tale și mai apoi alege și mobilierul de sufragerie potrivit stilului tău.