Sute de mii de produse cu excelent raport design-calitate-preț (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Dimensiuni

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Inaltime

Tip

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele (47)

Filtrează

Saltele copii

 

Somnul copiilor și siguranța acestora pe perioada nopții sunt aspecte foarte importante pentru părinți. Un copil odihnit este sănătos, energic pe timpul zilei și se dezvoltă armonios. Salteaua pe care acesta doarme poate influența în mod direct calitatea somnului celui mic, motiv pentru care trebuie să faci alegerea corectă atunci când achiziționezi un astfel de produs.

 

Mezoni.ro îți pune la dispoziție numeroase modele de saltele pentru copii, de diferite dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor celui mic. Îți propunem o gamă de produse de calitate, realizate din materiale rezistente și sigure.

 

Cum alegi o saltea pentru pătuțul copilului?

 

Atunci când achiziționezi o saltea pentru bebelușul tău este necesar să iei în considerare câteva aspecte care te vor ajuta să faci alegerea corectă, pentru ca cel mic să se simtă confortabil în pătuțul său. Așadar, ai grijă la materialul din care aceasta este realizată, deoarece vei întâlni saltele confecționate din fibre naturale, din spumă sau cu arcuri. Ține cont și de fermitatea saltelei, bebelușilor fiindu-le recomandat să doarmă pe o suprafață moale spre medie, dar și de grosimea acesteia. Asigură-te că dimensiunea saltelei se potrivește cu cea a pătuțului, pentru a evita accidentele.

 

Cum se curăță saltelele pentru copii?

 

Salteaua poate ascunde praf, celule moarte sau acarieni și pentru sănătatea copilului tău, aceasta trebuie curățată regulat. Începe procesul prin îndepărtarea lenjeriei de pat și a husei, în cazul în care aceasta este detașabilă. Salteaua poate fi mai apoi aspirată și aerisită, iar în cazul în care prezintă pete, acestea pot fi îndepărtate cu soluții speciale, folosind o cârpă moale.

 

Menține curată salteaua bebelușului tău pentru a-l feri de diferite probleme de sănătate, dar și pentru a prelungi durata de viață a saltelei. 

 

Comandă salteaua potrivită bebelușului tău de pe Mezoni.ro și ajută-l să aibă un somn liniștit pe durata întregii nopți. De asemenea, descoperă și gama de lenjerii de pat pentru copii, ce se vor potrivi perfect în camera micuțului.

Top