Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (27)

Compozitie umplutura

Vezi toate (15)

Proprietăți

Vezi toate (13)

Nivel fermitate

Culoare

Vezi toate (9)

Brand

Vezi toate (13)

Rating

Vezi produsele

Perne (232)

Filtrează

Perne

 

O pernă care să răspundă nevoilor tale este esențială pentru a-ți asigura un somn profund și odihnitor. Alegerea celei potrivite nu este întotdeauna o sarcină ușoară și trebuie să iei în considerare câteva aspecte.

 

Cum alegi o pernă de dormit potrivită?

 

Atunci când achiziționezi o pernă nouă, trebuie să știi, în primul rând, pe ce parte dormi mai mult: pe partea laterală, pe spate sau pe stomac. În funcție de această preferință îți poți restrânge considerabil căutările.

 

Alternativa la modelele clasice este perna cu spumă de memorie, care se mulează perfect după forma gâtului și a capului tău, oferindu-ți susținerea de care ai nevoie. Aceasta se adaptează la greutatea ta, iar tu vei avea un somn de calitate pe durata întregii nopți.

 

În funcție de preferințele tale, atât pernele clasice, cât și cele cu memorie, pot avea umpluturi diferite, unele fiind mai ușoare și moi, iar altele mai ferme și robuste. Pe lângă acest aspect, ține cont și de forma sau dimensiunea acesteia. Perna standard de 50x70 cm este cea mai comună și se potrivește cu toate paturile și fețele de pernă.

 

Dacă ești în căutarea unei perne cu spumă de memorie, din puf sau antialergică, pe mezoni.ro poți găsi numeroase modele, potrivite pentru toate gusturile și nevoile. Indiferent de tipul de pernă pe care îl alegi, nu uita că lenjeria de pat este la fel de importantă. Descoperă întreaga gamă disponibilă la noi pe site.

Top