Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu
Filtrează produsele

Dimensiuni

Compozitie umplutura

Proprietăți

Nivel fermitate

Culoare

Brand

Rating

Vezi produsele

Perne


Nu există o modalitate mai bună de a asigura un somn odihnitor decât dacă ai o pernă perfectă pentru dormit. Pernele de dormitor servesc unui scop mult mai mare decât cel decorativ. Alegând perna de dormit potrivită tu poți beneficia de un somn profund și odihnitor. Atunci când vrei să achiziționezi o pernă de dormit trebuie să iei câteva lucruri în considerare.

Lucruri de luat în considerare atunci când vrei sa achiziționezi o pernă de dormit

În primul rând, atunci când achiziționezi o pernă de dormit trebuie să știi pe ce parte dormi mai mult; pe partea laterală, pe spate sau pe stomac. Astfel, în funcție de răspuns, îți poți restrânge căutările.
Alt lucru de luat în considerare este fermitatea pernei. În funcție de materialele din care este confecționată, o pernă de dormit poate fi mai moale sau mai fermă.
Dimensiunea pernei este un alt criteriu de luat în seamă. Perna standard este cea mai comună și se potrivește cu toate paturile. Având dimensiunea de 50x70cm aceasta se potrivește atât fetelor de pernă standard, cât și fetelor de pernă de dimensiune mai mare.

Ești în căutarea unei perne de formă pătrată pentru patul tău? Pe mezoni.ro poți găsi și perne pătrate, de diferite dimensiuni, ce pot fi folosite pentru decor. Dacă îți plac produsele noastre, te-ar putea interesa și fețele de pernă disponibile la noi pe site.