Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Programe speciale

Disponibilitate

Nivel fermitate

Greutate maximă recomandată/persoană

Vezi toate (7)

Tip

Vezi toate (6)

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele 90x200 pentru greutati multiple (58)

Filtrează

Saltele 90 x 200

 

Saltele se găsesc astăzi pe piață într-o gamă largă de modele și dimensiuni, potrivite pentru toate tipurile de camere, nevoi sau preferințe.Când vine vorba de camera copiilor, cele mai des întâlnite sunt saltelele 90x200. Acestea se potrivesc perfect în spațiul celor mici, integrându-se cu succes în decorul jucăuș. În plus, această dimensiune de saltea este ideală și pentru camera de oaspeți, unde poți așeza unul sau două paturi de o persoană.

 

Cum alegi o saltea 90x200 potrivită pentru camera copilului?

 

Un somn odihnitor este esențial pentru buna dezvoltare și creștere a copiilor, iar alegerea unei saltele de calitate este esențială. După vârsta de trei ani, cea mai potrivită dimensiune a patului în care dorm cei mici este 90x200. 

 

Ține cont de poziția de somn preferată a celui mic, de materialul din care este confecționată salteaua și de fermitatea acesteia. Cele mai indicate pentru copii sunt saltelele 90x200 cu fermitate moale spre medie, care permit o poziție anatomică a corpului, având în vedere greutatea mică a acestuia. În cazul în care vrei să cumperi o saltea 90x200 pentru camera de oaspeți din casa ta, poți alege una cu o fermitate mai mare, fie pe arcuri, fie din spumă cu memorie.

 

Indiferent de nevoile tale, mezoni.ro îți pune la dispoziție zeci de modele de saltele 90x200 din care să alegi, pentru a oferi copilului sau oaspeților tăi un somn liniștit, odihnitor și neîntrerupt. Comandă cu încredere produse de calitate și bucură-te de ofertele și pachetele promoționale pe care ți le-am pregătit.

Top