Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Programe speciale

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (16)

Greutate maximă recomandată/persoană

Vezi toate (8)

Tip

Vezi toate (6)

Rating

Brand

Vezi produsele

Saltele fermitate medie (363)

Filtrează

Saltele fermitate medie

 

Somnul contribuie direct la calitatea vieții și a sănătății tale. Din această cauză, este necesar să ai un somn liniștit, lipsit de disconfort sau dureri pe parcursul nopții. Salteaua potrivită vine în ajutorul tău pentru ca tu să te odihnești cum se cuvine, dar și pentru a ameliora unele afecțiuni de care ai putea suferi.

 

Cum alegi salteaua potrivită nevoilor tale?

 

Când achiziționezi o saltea nouă pentru patul tău trebuie să ții cont de unele aspecte. În primul rând, ia în considerare poziția preferată de somn și fermitatea acesteia. Pe piață se găsesc saltele cu fermitate medie, moi sau tari, iar în funcție de nevoile și preferințele tale, trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine. 

 

De ce să alegi o saltea de fermitate medie?

 

Saltelele de duritate medie sunt extrem de versatile și se potrivesc persoanelor care preferă să doarmă pe o parte. Acestea sunt preferate de majoritatea oamenilor, deoarece sunt suficient de moi cât să ofere confortul dorit, dar și ferme pentru a susține coloana vertebrală în poziția corectă pe durata somnului.

 

Salteaua medie este ideală pentru cupluri, iar cazul în care tu și partenerul tău aveți stiluri diferite de somn, alege un model cu spumă, pentru ca aceasta să amortizeze mișcările de pe timpul nopții.


Mezoni.ro îți pune la dispoziție o gamă largă și variată de saltele medii, realizate din materiale de calitate, pentru ca tu să ai un somn neîntrerupt toată noaptea. Pentru a-ți proteja patul descoperă și topperele ori protecțiile de saltea din oferta noastră și comandă cu încredere produsele de care ai nevoie.

Top