Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu

Paturi dormitor 160x200 cm (16)

Filtrează

Paturile de dimensiune 160x200 cm sunt una dintre cele mai populare dimensiuni de paturi pentru dormitoare, fiind considerate ideale pentru persoanele care doresc un spațiu mai mare pentru somnul lor. Această dimensiune este mai largă decât cea standard de 140x200 cm, oferind suficient spațiu pentru o persoană să se întindă confortabil sau pentru două persoane să doarmă confortabil.

 

Paturile de 160x200 cm sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, de la cele mai simple și elegante până la cele mai complexe și sofisticate. Indiferent de preferințele tale de design, vei putea găsi cu ușurință un pat care să se potrivească cu decorul dormitorului tău.

 

Una dintre principalele avantaje ale acestor paturi este spațiul suplimentar pe care îl oferă. Acesta este un avantaj important pentru persoanele care preferă să doarmă într-o poziție întinsă sau care se mișcă mult în timpul somnului. Paturile de 160x200 cm sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cuplurile care doresc să aibă mai mult spațiu la dormit.

 

Top