Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Vezi toate (6)

Capacitate de uscare

Funcții

Brand

Rating

Vezi produsele

Uscatoare rufe (31)

Filtrează

Uscătoare rufe

 

Uscarea hainelor poate fi o sarcină dificilă, în special atunci când locuiești într-un spațiu mai mic. Este foarte important modul în care îți usuci rufele după spălare, deoarece umezeala din acestea poate duce la mirosuri neplăcute sau deteriorarea lor în timp. Uscătorul de rufe este o variantă simplă și accesibilă, indiferent de locuință, care vine în soluționarea problemei tale când vine vorba de uscatul hainelor.

 

Cum alegi un uscător de haine?

 

Atunci când decizi să achiziționezi un uscător de rufe, trebuie să iei în considerare locul în care va fi amplasat cel mai des. Deși acesta poate fi mutat oriunde, este indicat să îi găsești un spațiu în care îl vei folosi în general. În funcție de acest aspect, există numeroase modele, cum sunt uscătoarele pentru calorifer, pentru cadă, perete sau uscătoare de rufe pentru podea. 

 

După ce ai stabilit locul în care îl vei plasa, alege forma care se potrivește spațiului tău, capacitatea de uscare și materialul din care este realizat. Optează pentru modele rezistente, care au o construcție solidă, pentru a-l putea utiliza o perioadă lungă de timp.

 

De ce să alegi un uscător de rufe clasic?

 

Atunci când nu dispui de spațiul necesar pentru amenajarea unui loc dedicat uscării rufelor, o variantă practică este achiziționarea unui uscător de rufe. Acesta vine și cu o serie de avantaje, printre care costul semnificativ mai mic în comparație cu un uscător de haine electric. Modelul clasic se potrivește în aproape orice locuință și poate fi mutat cu ușurință acolo unde ai nevoie. După utilizare, uscătorul de rufe se poate strânge și depozita ușor, fără a ocupa prea mult spațiu.

 

Mezoni.ro îți pune la dispoziție numeroase modele de uscătoare pentru calorifer, de podea sau pentru perete. Comandă-ți preferatul și descoperă toată gama de accesorii pentru curățenia și organizarea casei.

Top