Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu
Filtrează produsele

Dimensiuni

Material

Sezon

Compozitie umplutura

Densitate

Proprietăți

Brand

Rating

Vezi produsele

Pilote & seturi


Sezonul de iarnă a sosit și nu știi ce pilotă să alegi? Iarna este anotimpul în care majoritatea oamenilor caută o pilotă nouă. Cu toate acestea, dacă alegi o pilotă de înaltă calitate, o vei putea folosi atât în ​​sezonul rece, cât și în cel cald. Optează pentru o pilotă cu densitatea potrivită pentru a asigura un indice de căldură adecvat sau chiar o variantă pentru toate cele patru anotimpuri.

La prima vedere, achiziționarea unei pilote pare să nu fie o afacere bună, dar ar trebui să te gândești la acest lucru ca la o investiție pe termen lung în sănătatea și confortul tău. În comparație cu o variantă ieftină și de slabă calitate, care trebuie schimbată după câteva sezoane, cea mai bună pilotă rezistă mult timp fără să-și schimbe structura și aspectul.

O pilotă de calitate poate fi folosită timp de 8-10 ani fără să îți afecteze confortul sau calitatea somnului. Sănătatea ta și a familiei tale contează cel mai mult. Alergiile, răcelile, durerile de spate și tulburările de somn sunt doar câteva dintre efectele induse de o pilotă de calitate redusă.

Modelul cu material exterior „plastic”, care nu permite o bună ventilație a aerului, nu elimină umezeala îți va cauza probleme de sănătate (dureri de spate sau chiar raceli din cauza transpirației excesive din timpul somnului).

Mezoni.ro îți pune la dispoziție numeroase produse de înaltă calitate, inclusiv set de pilotă și perne sau variante de pilota matlasata. Cu aceste articole, vei avea un somn confortabil și liniștit, fără întreruperi!