Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Tip produs

Material

Vezi toate (7)

Dimensiuni

Vezi toate (25)

Imprimeu

Numar bucati/set

Stil

Vezi toate (8)

Grad de transluciditate

Brand

Vezi toate (9)

Rating

Vezi produsele

Draperii, perdele & jaluzele (128)

Filtrează

Propria ta casă este o oglindire a stilului tău personal și reprezintă cel mai intim loc, în care tu te poți odihni, petrece timp cu familia, într-un cuvânt, oaza ta de liniște. Aspectul și felul în care este decorată aceasta contribuie masiv și la felul în care tu se simți în ea. Tocmai de aceea, dacă vrei să faci anumite schimbări în amenajarea casei, gândește-te bine la toate alegerile pe care trebuie să le faci.

Unele dintre cele mai importante obiecte de decor din casa ta sunt chiar draperiile și perdelele, ce îmbracă fiecare încăpere în parte. Acestea au un rol estetic important, dar, în același timp, te protejează de lumina puternică a soarelui pe timpul verii și îți oferă intimitate, după lăsarea întunericului. Pe Mezoni.ro ți-am pregătit cele mai diverse și interesante modele de draperii și perdele moderne, potrivite pentru dormitor, living sau bucătărie. Deasemenea, în magazinul nostru online mai poți găsi și jaluzele tip ruloul din bambus, pentru un design natural și boem.

Atunci când alegi perdele pentru living sau draperii pentru dormitor, trebuie să ții cont de materialul din care sunt realizate, dar și de culorile acestora. Este important ca perdelele și draperiile alese să se integreze armonios în stilul deja existent și să vină ca o completare a camerei. Deoarece ferestrele sunt ochii de lumină a unei încăperi, este esențial să le îmbraci cât mai frumos, să le pui în valoare forma cu niște perdele sau draperii care să le contureze, nu să le ascundă.

Pe Mezoni.ro găsești perdele și draperii în culori uni sau cu modele spectaculoase, din diverse materiale precum poliester, catifea sau bumbac. Fă cea mai inspirată alegere și comandă draperii și perdele pentru dormitor sau living de calitate, la cele mai bune prețuri.

Top