Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu

Textile (9225)

Filtrează

Tipuri de produse textile disponibile la noi pe site:

În această secțiune, poți găsi materiale textile, cum ar fi:

Lenjerie de pat (husă de pilotă, cearșaf, față de pernă), în diferite calități, stiluri și dimensiuni - Cea mai intimă cameră din casă este dormitorul. Cuverturile, păturile și accesoriile sunt esențiale atunci când amenajezi dormitorul. Pentru realizarea unui spațiu confortabil și relaxant o combinație potrivită de culori este necesară. Alege o gamă delicată de culori sau creează un design original, cu multă personalitate, combinând diferite articole textile, cum ar fi perdele sau covoare pentru dormitor. Lenjeriile de pat disponibile la noi pe site sunt realizate din materiale atent selecționate, astfel acestea își păstrează în timp culorile și elestictatea.
Prosoape și halate pentru baie - Textilele de baie pot adăuga un plus de culoare băii tale. Un nou halat de baie sau prosoape pot schimba cu totul atmosfera din baie.
Textile pentru bucătărie (fețe de masă, mănuși de bucătărie, șorțuri de bucătărie, șervețele și naproane) - Textilele de bucătărie sunt o modalitate ușoară de a împrospăta aspectul bucătăriei. Materialele textile de bună calitate te vor ajuta în treburile zilnice de bucătărie timp de mulți ani. Alege mănuși, șorțuri de bucătărie și fețe de masă din materiale de calitate pentru ca tu să te bucuri de calitatea acestora cât mai mult timp.
Textile decorative (draperii, perdele, perne decorative, huse mobilier) - Acest tip de textile vor da un plus de eleganță căminului tău.

Alege materiale textile pentru bucătărie, baie sau dormitor de pe mezoni.ro. Aici vei putea găsi o gamă variată de produse disponibile, astfel încât tu să ai de unde alege! Dacă-ți plac produsele noastre, te-ar putea interesa și gama de produse de iluminat. În această secțiune vei putea găsi produse de iluminat potrivite pentru orice cameră!

Top