Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Disponibilitate

Dimensiuni

Vezi toate (6)

Material

Vezi toate (9)

Stil

Brand

Vezi toate (12)

Rating

Vezi produsele

Paturi (580)

Filtrează

Paturile sunt piesele centrale ale oricărui dormitor, iar calitatea acestora poate avea un impact semnificativ asupra confortului și calității somnului. În general, paturile de calitate sunt realizate din materiale durabile și rezistente, precum lemnul masiv sau oțelul de înaltă calitate, și sunt concepute să susțină greutatea corpului și să ofere sprijin adecvat pentru coloana vertebrală și sistemul muscular.

 

Paturile cu structură sunt cele mai tradiționale, având o ramă de susținere solidă și picioare care susțin salteaua. Acestea pot fi confecționate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, metalul sau plasticul, și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri, de la cele simple și elegante, până la cele cu dantelării și ornamente mai complexe. 

 

Paturile cu platformă sunt similare cu cele cu structură, dar nu au picioare separate, ci în schimb susțin salteaua direct pe o platformă plată. Acestea oferă un stil modern și minimal, fiind adesea mai joase la sol și făcute din materiale precum lemnul sau metalul.

 

Paturile cu sertare au un cadru similar cu cele cu structură sau cu platformă, dar dispun de sertare integrate în partea inferioară a patului, oferind spațiu suplimentar pentru depozitare. Acestea sunt ideale pentru camerele mici sau pentru persoanele care doresc să maximizeze spațiul de depozitare.

 

Paturile pliabile sunt opțiuni excelente pentru camerele mici sau pentru situațiile în care este necesar să se schimbe rapid configurația camerei. Acestea pot fi pliate și depozitate într-un spațiu mic, făcându-le ideale pentru utilizarea în cămine universitare sau pentru musafiri.


În concluzie, investiția într-un pat de calitate de pe mezoni.ro poate fi esențială pentru a asigura un somn odihnitor și un nivel optim de sănătate și bunăstare generală. Alegerea unei paturi de calitate, realizată din materiale durabile și de înaltă calitate, poate ajuta la reducerea stresului asupra corpului și la îmbunătățirea calității somnului, ceea ce poate duce la o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Top