Testezi salteaua 100 zile și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Tip produs

Vezi toate (11)

Material

Vezi toate (12)

Brand

Vezi toate (15)
Vezi produsele

Textile de Craciun (177)

Filtrează

Când vine sezonul de iarnă, oamenii folosesc diverse tehnici pentru a crea o stare de bucurie și de sărbătoare în casele lor și, desigur, magnificul brad de Crăciun din living este punctul central al tuturor decorațiunilor. Cu toate acestea, uităm adesea dormitorul, probabil pentru că mergem acolo doar să dormim. El este unul dintre cele mai intime locuri ale casei, dar nu trebuie să îl ferești de integrarea în decorul pentru sărbători, mai ales că este atât de ușor să o faci.

Seturile de pat de Crăciun cu imprimeu original sunt o modalitate excelentă de a adăuga o atmosferă festivă în dormitor. Schimbă modelul floral obișnuit sau designul simplu al lenjerii cu unele cu motive de iarnă sau de sărbători - fie în culori aprinse și vii precum roșu, fie într-o combinație de nuanțe. Fie că le integrezi în dormitorul tău sau le pui pe paturile copiilor, toată casa va fi gata de Crăciun.

Ce fel de textile de Crăciun găsești la Mezoni?

Lenjerii duble în culori deosebite, cu printuri cu oameni de zăpadă, fulgi de nea sau alte modele, perne decorative de Crăciun sau fețe de masă numai bune de așezat pentru a primi sărbătorile de iarnă cu entuziasm, toate acestea se află în oferta noastră. Mai mult, găsești și pături călduroase în tematica sărbătorilor sau suport pentru farfurie și tacâmuri. Alege-le pe cele care se integrează cel mai bine în cromatica pe care ai ales-o!

Top