Sute de mii de produse cu excelent raport design-calitate-preț (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Brand

Vezi produsele

Coronite si ghirlande de Craciun (13)

Filtrează

Decorează-ți casa cu ghirlande și coronițe de Crăciun

Ghirlandele și coronițele de Crăciun sunt piese de decor versatile pe care le poți folosi în toată casa, adăugând instantaneu căldură și bucurie oricărui spațiu.

Coronițele sunt perfecte pentru a le agăța la ușa de intrare, dar le poți integra minunat și în alte locuri - la ferestre, pe rafturi ori pe pereți. De asemenea, ele pot servi și ca piese centrale pentru designul mesei de Crăciun. Unele dintre ele au integrate chiar și suporturi pentru lumânări pentru a le conferi un aspect chiar mai elegant, în timp ce altele au atașate leduri pentru un efect strălucitor.

Ghirlandele de Crăciun sunt disponibile într-o multitudine de forme, culori și stiluri și în funcție de tema pe care o alegi ele pot potența sau conferi eleganță spațiului. De exemplu, le poți așeza pe balustrada scărilor sau în jurul ușilor - cea de la intrare, dar și alte uși din casă. Perioada sărbătorilor de iarnă este una cu mult potențial de design interior - alege-ți ornamentele preferate și dă frâu liber imaginației.

Ce coronițe de Crăciun și ghirlande găsești la Mezoni?

Fie clasice, fie moderne, coronițele și ghirlandele de Crăciun disponibile la Mezoni sunt versatile și la prețuri foarte avantajoase pentru a-ți permite să decorezi întreaga casă în această perioadă minunată a anului. Combină culorile și asortează-le cu decorațiunile de Crăciun disponibile.

 

Top