Sute de mii de produse cu excelent raport design-calitate-preț (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Filtrează
Anulează toate filtrele (0)

Campanii promo

Disponibilitate

Tip produs

Pentru

Brand

Vezi toate (8)
Vezi produsele

Decoratiuni si ornamente (519)

Filtrează

Sărbătorile de iarnă, pline de farmec cu ajutorul decorațiunilor de Crăciun

O parte din frumusețea sărbătorilor de iarnă o datorăm și decorațiunilor de iarnă. Răsfirate prin toată casa, ele aduc bucurie atât decoratorilor, dar și privitorilor. În diverse forme și mărimi, cu îngerași, fulgi de nea sau oameni de zăpadă, opțiunile în materie de ornamente de Crăciun sunt nelimitate. Având o selecție atât de mare cum te poți decide ce stil adopți în materie de decorațiuni?

În primul rând, alegerea unei teme îți va oferi imediat o idee clară asupra ornamentelor de Crăciun pe care ar trebui să le cumperi, precum și asupra culorilor, texturilor ori a materialelor. Culorile pot juca un rol foarte important în definirea temei tale de Crăciun. Dacă te hotărăști să optezi pentru cele clasice - verde, roșu, auriu, vei face alegeri la sigur și cu mare impact. Pentru o versiune mai modernă combină luminile albe cu culorile neutre și cu ornamente în diverse nuanțe de argintiu și albe.

Principalele puncte de focus în care poți răsfira ornamentele sunt masa de Crăciun, bradul, zona livingului, dar și ferestrele. Acestea vor atrage imediat privirile și vor fi mereu în raza ta vizuală.

Ce tipuri de decorațiuni și ornamente pentru Crăciun găsești la Mezoni?

Indiferent de stilul pe care îl alegi, îți punem la dispoziție zeci de decorațiuni pentru brad, pentru interior sau exterior, pe care le poți așeza fie pe masă, pe mobilier sau pe care le poți așeza pe perete. În formă de figurine, globuri, lumânări, recipiente sau suporturi pentru lumânare, găsești o mulțime de ornamente pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Descoperă-le și transformă-ți casa într-o oază magică!

Top