Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Vas patrat cu manere Marinex, sticla temperata, 3.8 L
  • Vas patrat cu manere Marinex, sticla temperata, 3.8 L
    Vas patrat cu manere Marinex, sticla temperata, 3.8 L

Vas patrat cu manere Marinex, sticla temperata, 3.8 L

Brand Marinex • Cod produs 7891155045243

5 - 1 review-uri

Modele disponibile

55 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Marinex va ofera o gama completa de vase de gatit, boluri si cani gradate de forme si litraje diferite, ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution).

Vasele MARINEX sunt fabricate din sticla temperata, rezistenta la socuri mecanice si termice; producatorul recomanda sa se evite totusi diferente bruste de temperatura mai mari de 180°, cum ar fi scoaterea vasului din congelator sau frigider si introducerea directa in cuptorul incins.
Se pot utiliza in cuptoare de toate tipurile, indiferent de sursa de caldura si se pot pastra in frigider sau congelator. Se caracterizeaza prin finisaje si claritate perfecte.

Intretinere:

- evitati socurile mecanice, acestea pot cauza ciobiri minore care in timp pot afecta rezistenta si proprietatile vaselor;
- folositi bureti si lavete moi pentru caratarea vaselor termorezistente din sticla si evitati detergentii abrazivi acestia pot cauza zgarieturi microscopice care influenteaza aspectul perfect clar al vaselor de sticla.
- pentru murdaria persistenta se recomanda inmuierea in apa calduta si detergent de vase, apoi curatarea vasului. Se pot curata si in masina de spalat vase.

Caracteristici

Lungime 34.5 cm
Lățime 28.7 cm
Înălțime 7 cm
Material Sticla
Material produs Sticla temperata
Tip Fara capac
Tip produs Vas de copt
Forma Patrat

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top