Testezi 100 zile salteaua preferată și returnezi fără motive (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu
  • Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu
    Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu
  • Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu
    Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu

Tigaie adanca, Pyrex, Optima, 26 cm Ø, aluminiu

Brand Pyrex • Cod produs 3426470275606

5 - 2 review-uri

Modele disponibile

177 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Deveniți un bucătar profesionist în bucătărie cu Tigăilor Optima. Fabricată din aluminiu durabil, tigaia Optima Induction are o acoperire antiaderentă de lungă durată și are o difuzie rapidă și uniformă a căldurii în timpul gătirii. Tigaia este potrivită pentru toate tipurile de plită, inclusiv cele cu inducție. Fără PFOA, plumb sau cadmium. Tigaia Optima este compatibilă cu mașina de spălat vase. Înainte de utilizare, spălați produsul cu apă caldă, apoi clătiți și uscați. Gresați suprafața tigăii cu puțin ulei de gătit. Repetați acest tratament din când în când (se recomandă cel puțin o dată pe lună) pentru a îmbunătăți durata de viață a produsului. Pentru protecția copiilor, mânerul trebuie orientat spre interiorul aragazului. Nu lăsați niciodată flăcările să atingă părțile laterale ale tigăii, pentru a evita deteriorarea stratului antiaderent. Folosiți o mănușă de bucătărie atunci când folosiți tigaia. În caz de supraîncălzire, nu mutați tigaia decât după ce aceasta s-a răcit. Nu turnați lichide reci în tigaie atunci când aceasta este fierbinte: șocurile termice pot provoca deformări ireversibile ale bazei tigăii. A nu se încălzi tigaia fără conținut. Nu folosiți produsul în cuptoarele cu microunde. Pentru protejarea stratului antiaderent, folosiți ustensile din lemn sau silicon. Evitați folosirea ustensilelor din metal cu margini ascuțite. Zgârieturi ușoare pot aparea de-a lungul utilizării, dar acestea nu afectează eficacitatea stratului antiaderent. După utilizare, lăsați tigaia să se răcească înainte de a o spăla pentru a evita șocurile termice. Spălați cu apă caldă și detergent. Nu folosiți substanțe agresive sau bureți abrazivi, utilizați o perie de nylon.
Garanția nu acoperă folosirea în scop profesional sau deteriorarea produsă în urma unui impact sau a utilizării inadecvate.
Garanția nu acoperă apariția petelor, zgârieturilor și decolorării stratului antiaderent cauzate de supraîncălzire.
În eventualitatea folosirii garanției, se va înlocui produsul cu unul similar, în situatia în care acesta nu se mai produce.

Caracteristici

Diametru 26 cm
Material Aluminiu
Tip Fara capac
Tip produs Tigaie

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top