Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Set oale si tigai, 7 piese, Tognana, aluminiu si sticla, Grancucina Brown

Brand Tognana Porcellane • Cod produs 8056444053067

441 lei

Un set compus din oale, tigai si capace pentru echiparea practica a oricarei bucatarii. Rezistente si calitative, realizate din aluminiu si prevazute cu capace din sticla rezistenta, piesele din setul de fata va permite sa realizati cele mai bune mancaruri, fara a avea teama ca ingredientele se vor lipi.

Tognana scrie istorie de peste 70 de ani, reusind sa vanda pana la 25 de milioane de articole anual. In produsele sale se reflecta expertiza mesterilor italieni, combinata cu succes cu tendintele mereu in evolutie.
Produsele ce poarta semnatura Tognana au un stil armonios, atemporal, avand la baza materiale de o calitate exceptionala si atentia la detalii. Obiectele ceramice Tognana va tin companie pe parcursul intregii zile, de la micul dejun, pana la cocktailuri, mese in familie si nu numai.

Mențiuni
Set compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv inductie.

Set
1 tigaie cu diametru: 20 cm; 1 tigaie cu diametru: 26 cm; 1 oală cu diametru: 20 cm; 1 oală cu diametru: 26 cm; 1 tigaie cu diametru: 16 cm; 1 capac din sticlă termorezistentă cu diametru: 20 cm; 1 capac din sticlă termorezistentă cu diametru: 26 cm

Material capac
Sticla termorezistenta

Material Aluminiu
Tip Cu capac
Numar bucati/set 7 piese
Tip produs Set