Sute de mii de produse cu excelent raport design-calitate-preț (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Masa de calcat Jean Green Stone, Gimi,  110 x 33 cm, metal/bumbac/burete, alb/verde
  • Masa de calcat Jean Green Stone, Gimi,  110 x 33 cm, metal/bumbac/burete, alb/verde
    Masa de calcat Jean Green Stone, Gimi, 110 x 33 cm, metal/bumbac/burete, alb/verde

Masa de calcat Jean Green Stone, Gimi, 110 x 33 cm, metal/bumbac/burete, alb/verde

Brand Gimi • Cod produs 6423997009957

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Modele disponibile

199 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Masa de calcat cu blat din plasa metalica este un model clasic si practic. Aceasta este usor de folosit, potrivita pentru orice utilizator, avand o inaltime reglabila, intre 70 - 90 cm. Masa de calcat este prevazuta cu o husa detasabila din bumbac 100%, suport compact pentru fierul de calcat si picioare rotunjite cu protectie din plastic pentru a evita deteriorarea parchetului.

Caracteristici

Lungime 110 cm
Lățime 33 cm
Înălțime 90 cm
Material Otel
Tip produs Standard
Functii Husa detasabila

Asigurati-va ca masa de calcat este asezata pe o suprafata orizontala, uniforma si stabila. Asezati fierul in suportul special si nu lasati niciodata fierul nesupravegheat pe masa de calcat. Nu aplicati greutati pe blatul mesei sau pe alte parti ale mesei de calcat care sa depaseasca greutatea maxima recomandata de producator. Husa poate fi detasata si spala in masina de spalat rufe, conform instructiunilor de pe eticheta. Plasati cablul fierului sau a prelungitorului pe suportul special sau in partea opusa zonei in care calcati. Se recomanda curatarea mesei de calcat cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul mesei de calcat. Dupa utilizare depozitati masa in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui.

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top