Cumperi acum și plătești la 30 zile, prin PayPo, fără alte costuri (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Caserola Marinex, sticla temperata, 1.5 L, capac gri
  • Caserola Marinex, sticla temperata, 1.5 L, capac gri
    Caserola Marinex, sticla temperata, 1.5 L, capac gri

Caserola Marinex, sticla temperata, 1.5 L, capac gri

Brand Marinex • Cod produs 6423997009407

5 - 2 review-uri

Culori disponibile

37 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Marinex va ofera o gama completa de vase de gatit, boluri si cani gradate de forme si litraje diferite, ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution). Bolul din sticla temperata cu o rezistenta ridicata, capac din plastic cu inchidere usoara si sigura, este extrem de practic si versatil. Alimentele depozitate in acest bol isi pastreaza prospetimea si valoarea nutritiva pentru mai mult timp. Este usor de curatat, nu retine pete sau mirosuri. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdus in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Nu se foloseste in cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

Caracteristici

Înălțime 9.4 cm
Diametru 21 cm
Greutate 0.66 kg
Material Sticla
Culoare Gri
Material produs Sticla temperata; Lemn masiv
Tip produs Caserola

Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul bolului. Pentru a spala bolul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea bolului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile bolului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Bolul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top