Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețContactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Serviciu de masa 18 piese, Metropolis Sunny, Tognana, ceramica, multicolor

Brand Tognana Porcellane • Cod produs 8056444075571

În această perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnote. Plătește online, cu cardul - este sigur și eficient.

❤ Gândește-te la tine, la cei dragi și la toți cei care sunt implicați în procesul de livrare a coletului tău.

Pentru mesele zilnice in familie sau pentru cine festive alaturi de invitati dragi, un set complet pentru servire in care se reflecta eleganta si bunul gust al gazdei este esential. Indiferent ca optati pentru un set cu modele bogate si colorit vesel sau, dimpotriva pentru unele simple, serviciul de masa trebuie sa completeze tabloul culinar intr-un mod armonios. Ceramica fina si de calitate va trece, cu siguranta, testul timpului.

Tognana scrie istorie de peste 70 de ani, reusind sa vanda pana la 25 de milioane de articole anual. In produsele sale se reflecta expertiza mesterilor italieni, combinata cu succes cu tendintele mereu in evolutie.
Produsele ce poarta semnatura Tognana au un stil armonios, atemporal, avand la baza materiale de o calitate exceptionala si atentia la detalii. Obiectele ceramice Tognana va tin companie pe parcursul intregii zile, de la micul dejun, pana la cocktailuri, mese in familie si nu numai.

Material Ceramica
Set 6 farfurii intinse cu diametrul de 27 cm; 6 farfurii pentru desert cu diametrul de 19.5 cm; 6 castroane pentru supă cu diametrul de 20.5 cm
Numar bucati/set 18 piese
Tip produs Set
Forma Rotund
Stil Modern