Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețContactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Prajitor de pâine Vintage Cream Jocca, 600-700W, 16 x 18 x 26 cm, galben/maro

Brand Jocca • Cod produs 8435253551641

În această perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnote. Plătește online, cu cardul - este sigur și eficient.

❤ Gândește-te la tine, la cei dragi și la toți cei care sunt implicați în procesul de livrare a coletului tău.

Prajitorul de paine Jocca se remarca prin designul vintage si colorat. Include 7 programe pentru prajit painea si o tava detasabila pentru frimituri. Inainte de introducerea oricarui tip de paine in prajitor, asigura-te ca parghia este in cea mai inalta pozitie. Dupa ce ai introdus feliile in sloturi, roteste selectorul de temperatura intre 1 si 7 (la 1 painea va fi putin prajita si la 7 va fi foarte prajita). Ridica parghia in pozitia cea mai de jos si vei observa ca este blocat in aceasta pozitie pana la atingerea gradului de prajire selectat. Aparatul se opreste automat, la sfarsitul prajirii.
Daca doresti sa intrerupi prajirea in orice moment, poti apasa butonul stop/anulare, iar functia de prajire se va opri. Dupa fiecare utilizare, aparatul trebuie deconectat de la sursa de alimentare electrica.


Jocca stie ce inseamna confortul si, prin produsele sale, incearca sa ofere oricarei case confortul unui camin. De la produse pentru locuinta, aparatura, sisteme de organizare si intretinere personala, toate produsele lor sunt atent create si monitorizate in intreg procesul de fabricatie, pentru a putea oferi clientilor din lumea intreaga experiente unice la utilizare.

Lungime 26.00 cm
Lățime 16.00 cm
Înălțime 18.00 cm
Greutate 1.00 kg
Material Polipropilen și aluminiu
Capacitate 2 felii de pâine
Lungime cablu 80 cm
Putere 600-700W
Tensiune și frecvență 220-240V ~ 50/60Hz
Tip produs Prajitor de paine