Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu
Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
  • Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
    Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
  • Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
    Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
  • Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic
    Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic

Masina de curse cu sosea, LEGO, plastic

Brand LEGO • Cod produs 5702017117430

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

163 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Pregateste-te pentru curse formidabile cu 3 masini super rapide diferite. Urca-te la volanul Masinii de curse pe sosea cu tevi laterale si deflector, si goneste pe strada. Dupa ce te opresti, reconstruieste-o si porneste pe pista de curse cu o Masina de curse, transforma-o intr-un hot rod rosu si azuriu sau foloseste caramizile pentru a construi un alt vehicul pentru aventuri rapide. Distractia in ritm rapid nu se opreste niciodata cu acest set 3 in 1.
Emotii in curse cu formidabila Masina de curse pe sosea, ce poate fi reconstruita
Fanii masinilor super rapide pot goni pe strazi sau pe pista de curse cu acest uimitor set de constructie LEGO® Creator 3 in 1 Masina de curse pe sosea (31127). Copiii de 7+ ani vor fi incantati sa organizeze curse cu aceasta masina fortoasa cu tevi laterale cool, un deflector si un acoperis detasabil. Optiuni nesfarsite pentru actiune de curseCopiii au parte de 3 experiente diferite de constructie si joaca, cu acest set de jucarii LEGO Creator 3 cu 1. Ei pot construi jucaria Masina de curse pe sosea, apoi o pot reconstrui ca o masina de curse, un model de hot rod rosu si azuriu personalizat, sau isi pot folosi imaginatia pentru a crea o alta masina puternica si rapida. O experienta digitala pentru constructorii LEGOSetul de joc include instructiuni digitale interactive de constructie pentru a face experienta si mai distractiva. Disponibile in aplicatia gratuita Instructiuni de constructie LEGO pentru smartphone-uri si tablete, instrumentele de zoom si rotire ajuta copiii sa vizualizeze modelul pe masura ce construiesc.

Caracteristici

Lungime 6.1 cm
Lățime 26.2 cm
Înălțime 19.1 cm
Material Plastic durabil si de inalta calitate
Varsta recomandata 7 ani+

Cadou 5% reducere

Cumpără produsul, adaugă un review și ajută-i și pe alții să facă cea mai bună alegere.

Îți oferim un voucher cadou, cu 5% reducere pentru următoarea comandă plasată.

Adaugă un review
Top