Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețContactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Dispenser pentru bauturi Tropical + suport, Heinner Home, sticla si metal, 15.2 x 25.3cm, 4L, transparent

Brand Cooking by Heinner • Cod produs 6422921066332

În această perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnote. Plătește online, cu cardul - este sigur și eficient.

❤ Gândește-te la tine, la cei dragi și la toți cei care sunt implicați în procesul de livrare a coletului tău.

Pentru petreceri reusite trebuie sa va dotati cu accesoriile potrivite. Dispenserul pentru bauturi este ideal pentru a permite invitatilor sa se serveasca singuri atunci cand doresc. Realizat din sticla, acesta are o capacitate de 4 L, astfel incat toti cei prezenti sa se bucure de cocktailuri preparate cu talent.
Suportul din metal ii confera stabilitate, robinetul ofera dozarea corecta fara a se pierde din lichid iar capacul permite reumplerea cu usurinta a dozatorului.

Confort maxim cu efort minim – acesta este sloganul sub care functioneaza compania Heinner. Lansat in anul 2011, brandul Heinner a avut initial 30 de produse electrocasnice in portofoliul sau. Acum, peste 300 de modele sunt vandute sub acest nume, de la mixere si roboti de bucatarie pana la frigidere si aparate de aer conditionat. Insa, compania doreste sa-si largeasca orizonturile si gama, punand accentul pe dezvoltarea segmentului home. De la accesorii pentru bucatarie si pana la lenjerii de pat, Heinner ofera produse de calitate la preturi corecte.

Înălțime 25.30 cm
Diametru 15.20 cm
Material Sticla
Capacitate 4 L
Compozitie material Sticla, capac metalic si robinet din plastic cromat
Tip produs Dispenser bauturi