Produse cu cel mai bun raport design-calitate-prețSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Cutit Santoku, Cooking by Heinner, 17.5 cm, inox/lemn accacia, argintiu/natur

Brand Cooking by Heinner • Cod produs 5949088531875

În această perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnote. Plătește online, cu cardul - este sigur și eficient.

❤ Gândește-te la tine, la cei dragi și la toți cei care sunt implicați în procesul de livrare a coletului tău.

Cutitul Santoku este un cutit japonez prevazut cu alveole care impiedica lipirea alimentelor in timpul taierii. Este un cutit cu utilitate universala, ideal pentru felierea, portionarea si maruntirea alimentelor.
Cutitul este recomandat de catre Chef Sorin Bontea.

Confort maxim cu efort minim – acesta este sloganul sub care functioneaza compania Heinner. Lansat in anul 2011, brandul Heinner a avut initial 30 de produse electrocasnice in portofoliul sau. Acum, peste 300 de modele sunt vandute sub acest nume, de la mixere si roboti de bucatarie pana la frigidere si aparate de aer conditionat. Insa, compania doreste sa-si largeasca orizonturile si gama, punand accentul pe dezvoltarea segmentului home. De la accesorii pentru bucatarie si pana la lenjerii de pat, Heinner ofera produse de calitate la preturi corecte.

Instrucțiuni de spălare
Se poate curata in masina de spalat vase

Întreţinere
ATENTIE! In cazul folosirii masinii de spalat vase anumiti detergenti pot contine agenti corozivi care pot deteriora invelisul vaselor/manerelor de la cutite! In cazul spalarii manuale, toate produsele se vor spala cu burele non-abraziv si detergent de vase. Dupa spalare manuala, toate produsele trebuie sa fie sterse bine inainte de a fi depozitate.

Mențiuni
Cutitul are o lama cu o lungimea de 17.5 cm si o grosime de 2 mm.

Material Inox
Tip produs Cutit