Plătești în rate prin TBI sau cardul de cumpărături Star BT și Alpha BankAi nevoie de ajutor? Contactează-ne 031 333 0332  

Meniu

Despre noi

Mezoni.ro – decorațiuni și mobilier pentru un cămin armonios

La mezoni.ro ne lăsam inspirați de tot ce este frumos în jurul nostru: de natură, culori, texturi, zâmbetele celor care ne ies în cale... Pentru că astfel putem crea colecții deosebite pentru tine, cu care să rezonezi și care să îți facă viața plăcută și căminul confortabil.

Gama de produse pe care o punem la dispoziția clienților noștri este cuprinzătoare, abordând o mulțime de stiluri și idei.

Vei descoperi o lume a textilelor colorate, rafinate, din materiale naturale, decorațiuni, tablouri ce îți vor îmbrăca delicat casa, sisteme de organizare și cutii speciale pentru ca lucrurile tale să stea în ordine, mobilier pentru living și dormitor, dar și pentru grădina și terasă.

Modul în care îți amenajezi locuința te definește, iar accesoriile pe care le alegi sunt precum sarea și piperul. Nu trebuie să fii designer de interior profesionist pentru a te bucura de un cămin decorat cu bun gust.

Pentru a putea vizualiza prezentarea video, te rugăm să accepți cookie-urile de tip Marketing

Misiunea Mezoni.ro

Mezoni.ro își propune să fie acel loc virtual în care să evadezi atunci când ai nevoie de inspirație: pentru acasă, birou, pentru momentele în care călătorești, pentru atunci când ești gazda unei petreceri și ai nevoie de accesoriile potrivite, când cauți cadouri originale și utile pentru cei dragi.

Vrem să îți facem poftă de frumos, dar ne-am propus să hrănim aceasta nevoie cu articole de o diversitate foarte mare, care nu doar că îți vor înfrumuseța viața, dar ți-o vor face și mai ușoară.

Colecțiile alese de echipa Mezoni.ro gravitează în jurul unui cuvânt: confortul. Astfel, la noi vei găsi saltele de pat, perne, toppere, lenjerii de pat și textile pentru casă, obiecte de decor în toate stilurile posibile, mobilier pentru casă și grădina, vase și ustensile pentru ca gătitul să devină o adevărată plăcere.

Viziunea Mezoni.ro

Credem în experiențe unice, personalizate de cumpărături. Chiar din confortul casei tale. De aceea, pe Mezoni.ro te așteptăm mereu cu surprize și produse pentru casă inedite, la prețuri remarcabile.

Astfel, sesiunile tale de shopping te vor aduce mai aproape de stilul de viață la care aspiri și pe care ți-l dorești. Acesta este mai accesibil și mai aproape de tine ca niciodată!

Despre noi

Universul Mezoni.ro se bazează pe o ecuație simplă – ne străduim să aducem în viața ta produse cu cel mai bun raport design-calitate-preț.

Restul... e inspirație!

Top